5.png

Tryk PLAY og lær alt om konkurrencelydighed

Jeg elsker Boblen af en simpelt årsag: Fordi det virker. Siden Boblen startede er jeg kun blevet mere og mere begejstret for onlineklubben. Resultatet er dygtigere hundefører og hundeinstruktører med større viden og flere redskaber i træningen.

Denne træning VIRKER.

3 grunde til at du også kommer til at elske Boblen

 

Det er dumt at lade være

Vanvittigt værdifuldt for enhver som træner en form for lydighed eller er instruktør. Gid Boblen havde eksisteret, da jeg startede med lydigheden og da jeg startede som hundeinstruktør. Derfor har jeg lavet Boblen til dig, så du når som helst kan få ubegrænset adgang til videoer, viden og konkrete værkstøjer.

 

 

Ekspert hjælp

Intet andet sted i Danmark har du mulighed for at få eksperthjælp til din træning eller til din udvikling som instruktør når og hvor det passer dig. Inspirationen og hjælpen er lige ved hånden. Du logger ind og straks kan du få adgang til den video eller det kursus, som du har brug for at komme videre.

Glæd dig til at få Leas allerbedste teknikker og letomsættelige tips til, hvordan du får mest muligt ud af din træning og forvandler hundens svagheder til styrker.

 

 

Det er nemt

Jeg har udviklet et træningssystem, som du får adgang til via Boblen. Med nogle simple tekniske redskaber kan du få succes med træningen.

Desuden er det let for dig at få svar på dine spørgsmål undervejs. Du får hurtigt svar på spørgsmål i den lukkede facebook-gruppe. Samtidig kan du få ekstra læring ved at læse andre kursisters spørgsmål og svar.

 

✓ Træning du kan overføre til alle situationer og øger din hunds forståelse af dens opgaver
✓ Stort afkast med mikroindsats
✓ Klare og håndterbare strategier skaber stor sikkerhed

Jeg er dedikeret og brænder for at vise dig, hvordan du og din hund får succes

 

Det er ganske simpelt, men kræver viden og forståelse for, hvordan træningen sættes op og udføres.

Jeg serverer det hele i en let og meget spiselig udgave, uden at du behøver at læse tykke bøger og få ondt i hovedet af alt det teori.

 

  • Hvad skal der til for at din hund vælger dig til - alle steder?
  • Hvordan undgår du, at hunden mister motivationen og samarbejdsglæden?
  • Hvad er det som gør, at nogle hunde er meget engageret i deres fører og i træningen, mens andre hunde ikke engang giver deres hundefører den mindste kontakt?
  • Hvilke knapper skal du trykke på, for at din hund bliver mere sikker i træningen og hele tiden vokser med opgaven.
  • Hvordan kan det være, at nogle hunde koncentrere sig mere og mere jo flere forstyrrelser, mens andre mister fokus og laver fejl i træningen eller til konkurrencer?

 

Få svaret på disse spørgsmål via Boblen, og lær at mestre træningen med din hund.

Har du spørgsmål så er du mere end velkommen til at sende mig en mail: hello@playtopeak.com

 

Bliv medlem og få adgang til alle nuværende- og fremtidige kurser  

 

Du får Leas special designet opskrift på en toplækker lydighed, der får dig og din hund til at sparke r*v til træning og til konkurrencer.

 

OBS Fra 1. januar 2019 stiger prisen på BOBLEN til 299kr. per måned, MEN køber du inden, så forbliver DIN pris kun 199kr/mdr i hele 2019

Bliv medlem nu