Sådan træner du din hund til succes hele året

✓Træning der giver målbare resultater

✓Gode rutiner og struktureret træning giver stor afkast med mikroindsats

✓Klare og gennemskuelige strategier skaber stor sikkerhed hos hunden

✓Positiv træning som er baseret på den nyeste viden

✓Nye træningskurser og videoer hver måned

✓Sparring og opbakkende netværk

  • “Søde Lea Nor, jeg har lige tilmeldt mig "Boblen" og hvor blev jeg bare inspireret! Tusind tak for at levere så pragtfuldt materiale! ❤ ”

  • “Det virkede Lea 👏👏👏 Vupti 95 point og 3. Vinder 👏👏. Dine værktøjer er FANTASTISKE, TAK FORDI DU ER DIG OG GIVER SÅ MEGET VIDERE 👏👏😘”

  • “Jeg har lige købt medlemskab for et par dage siden, og kan kun sige, det er fuldkommen fantastisk 😍 Super fedt og lige til at gå til, tak for det ”

  • “Vi elsker det her liv, hvor vi kan tage ud til en masse stævner og som i dag og i går, kan han ligge lige så fint og være sekretær hund. Han lå så fint i teltet, og kiggede bare på de andre hunde. Det var ikke sket for et år siden, der ville han have stået og gøet af mig. Men ikke mere! ❤️❤️ jeg er vild med mit nye liv, og det har medlemsskabet og Boby Befree en stor del af æren af! Så tak for de kurser Lea ❤️❤️❤️ Tak for at hjælpe mig med at finde min indre ro! ❤️ det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet!”

  • “Et sted hvor alt er tilladt intet emne er for stort intet for småt. Fantastiske medlemmer hepper og byder ind med gode råd og kærlige opmuntringer. Jeg elsker det mentale arbejde OG har helt klart fået blod på tanden med at ændre nogle meget gamle paradigmer! Især synet på mig selv har ændret sig. LEA 💖 Tak fordi du har hjulpet mig på vej på denne fantastiske rejse. DU ER EN ENER! Og et helt fantastisk menneske!”

  • “Kan varmt anbefales <3 det er bare så fantastisk! Det er meget dybtgående, inspirerende og frigiver SÅ meget positiv energi til både dig og alle områder i din hverdag.”

Hej!

Jeg hedder Lea Nor, og jeg er professionel hundesportstræner og coach. Jeg har 8 års praktisk erfaring med positiv hundetræning, som skaber målbare resultater og samtidig giver hund og ejer selvtillid og succes. Hendes speciale er at løse udfordringer for sports og performancehunde- og fører.

Jeg har undervist og hjulpet tusindvis af kursister LIVE overalt i Danmark med at nå deres træningsmål. Min online-undervisning bliver ditto fulgt af tusindvis danske, svenske og norske hundetrænings-entusiaster - fra sprøde nybegyndere til hardcore konkurrenceudøvere og instruktører.

Jeg har selv fire hunde, og vi træner FCI lydighed, agility og hyrdning.

Jeg er oprindeligt uddannet Cand.Comm, hundeinstruktør fra Hund & Træning, Krops Master hos  Nomi Correli, Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet mig både indenfor coaching og hundetræning.

Jeg er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning. Jeg er på en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen, og jeg gør mit ypperste for at   levere træning og inspiration til alle som har brug for det.

Jeg er grundlægger af PlayToPeak – Danmarks største onlinekursus udbyder indenfor positiv baseret hundesport og coaching. Som navnet ”Play To Peak ” antyder er legen, positive følelser og engagement fundamentet i undervisningen og træningen.

Lea Nor_web.jpg

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan får jeg adgang til materialet?

Du får adgang til alt materialet via de login-oplysninger du får tilsendt, så snart du tilmelder dig. Alt materialet, kurser og videoer ligger pakket og klar til dig på en lukket medlemside. Den har åbent 24/7 så du kan lære nyt, få inspiration og blive dygtigere 24/7.

 

Hvor længe har jeg adgang til materialet, videoerne, netværksgruppen og kurserne?

Svaret er simpelt. Du har adgang til ALT, så længe du er medlem.

 

Hvad kan jeg bruge facebook-gruppen til?

Du må spørge og dele hvad som helst, som har med hund og hundetræning at gøre.

Du må dele inspiration. Når noget går godt. Når noget er svært... Kort sagt alt med dig og din hund er velkommen.

Jeg tjekker ind i gruppen nogle gange om ugen og ser om der er en tråd, jeg kan give indspark på.

 

Hvordan og hvornår kan jeg opsige medlemskabet?

Du kan opsige det når som helst. Der er ingen binding, og du afmelder dig ved at trykke på en knap. Det er ganske let og helt problemfrit.

 

Forpligter jeg mig til noget på bestemte tidspunkter?

Nej. Du kan logge ind når som helst og hvor som helst. Præcis når du har brug for inspiration og viden.

Du kan deltage aktivt eller deltage passivt. Du bestemmer helt selv.

Du modtager videoer og undervisning hver måned derhjemme. Du kan lære i dit helt eget tempo!

Vi har altid åbent

 

Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig: Det hele ligger klar til dig på et selvstændigt online ‘værksted’.​ Uanset hvor i verden, du sidder lige nu, og hvad klokken er der, er ’skolen’ åben: Du får adgang med dit personlige login, og streamer nemt alle moduler til din computer eller mobil. Du kan streame videoer, træninger og materiale på Windows, Mac, Internet-forbundne tv’er, smartphones og tablets (Android, Windows Phone og Apple-enheder)

Online-kurser er den ultimative frihed til at lære nye værktøjer ‘on the go’ – derhjemme, på træningspladsen, på ferien, på arbejdet (mens du bladrer interesseret i den tommetykke rapport, din chef lige har smidt på dit skrivebord). Du skal bare have adgang til en computer eller
smartphone og være i stand til at bruge den.
 
 

"Always on, always growing"

  • “Elsker, elsker, elsker det her netværk og selvom jeg prioritere min søvn de fleste dage, så skal mit "Lea-Fix" fordøjes inden dagen er omme. ”

  • “Jeg har virkelig gavn af Lea Nor smukke aftenmeditation. Når tankemylder gør at det er svært at falde i søvn, lytter jeg til meditationen🙏❤️ Jeg kan varmt anbefale at lytte med på de smukke meditationer🌹🌹🌹 Tak / Taknemmelig”

Sådan kommer du i gang med træningen

Du har 2 måder at komme i gang med træningen på og få øjeblikkelig inspiration.

Dit abonnement fornys automatisk med 30 dages mellemrum, med mindre du afmelder dig. Ingen binding.

Månedsmedlem

199kr. inkl. moms

Betal for 1 måned af gangen. Opsig når som helst. Ingen binding

 Ingen binding.

Straks adgang flere hundrede videoer, lydfiler & træninger

Ubegrænset streaming af alle kurser, interviews, videos, podcast m.m.

Nye guldkorn til din træning hver måned

Adgang til den populære (og uundværlige) Facebook gruppe

NYT kursus hver måned - direkte hjælp og inspiration til dig og din hund uden du behøver at opsøge det!

Du sparer 488kr.

Årsmedlem

1900kr. inkl. moms

Betal for 1 år af gangen. Opsig når som helst. Ingen binding

Ingen binding.

Straks adgang flere hundrede videoer, lydfiler & træninger

Ubegrænset streaming af alle kurser, interviews, videos, podcast m.m.

Nye guldkorn til din træning hver måned

Adgang til den populære (og uundværlige) Facebook gruppe

NYT kursus hver måned - direkte hjælp og inspiration til dig og din hund uden du behøver at opsøge det!

  • “Kære Lea! Du er da helt fantastisk! Du har ramt så plet med C og mig (eller bare mig 😉) ❤️❤️❤️ Tak for at du er den du er”