Få ubegrænset adgang til over 30 kurser og flere hundrede videoer med en af landets førende ekspert Lea Nor

Træn online præcis når og hvor du vil! 

Skriv spørgsmål direkte til Lea og få hjælp med det samme! 

Uanset lydighedsprogram: LP, Rally, DcH, IPO m.m.

Få adgang nu

Lea Nor forklarer:

BOBLEN giver dig overblik, og jeg tager dig i hånden og viser step for step, hvordan min træning er bygget op, og hvordan du får succes med din hund.

Her et alt fra: grundtræning, delmomenter, indlæring af lydighedsøvelser, vedholdenhed, forstyrrelsestræning, empowerment, konkurrencetræning og mental træning.

BOBLEN er en medlemsklub og netværk for hundefører og lydighedsudøvere uanset niveau - og uanset om du træner LP, DcH, IPO, Rally eller en anden form for lydighed.

Det er for dig, som vil holdes på sporet af succes og som vil have både praktisk træning og mentale værktøjer.

Det er for dig, som ønsker et stærkt træningsnetværk, du trygt kan sparre med, og ligesindede du kan dele både udfordringer og succeser med. Et sted du må prale højt, når det går godt, og et sted du kan søge hen, når der er modgang og du føler sig frustreret og alene med det hele.

Træning der virker & et netværk der holder!

Lea Nor_web.jpg

Vil du 'en gang for alle lære at planlægge din træning, så du og din hund får bedre selvtillid, bliver stærkere sammen og opnår resultater?

 

 

Du får Leas special designet opskrift på en toplækker lydighed, der får dig og din hund til at sparke r*v til træning og til konkurrencer.

Bliv medlem og få adgang til alle nuværende- og fremtidige kurser  

 

 

Bliv medlem nu
  • “Det virkede Lea 👏👏👏 Vupti 95 point og 3. Vinder 👏👏. Dine værktøjer er FANTASTISKE, TAK FORDI DU ER DIG OG GIVER SÅ MEGET VIDERE 👏👏😘”

  • “Jeg har lige købt medlemskab for et par dage siden, og kan kun sige, det er fuldkommen fantastisk 😍 Super fedt og lige til at gå til, tak for det ”

  • “Vi elsker det her liv, hvor vi kan tage ud til en masse stævner og som i dag og i går, kan han ligge lige så fint og være sekretær hund. Han lå så fint i teltet, og kiggede bare på de andre hunde. Det var ikke sket for et år siden, der ville han have stået og gøet af mig. Men ikke mere! ❤️❤️ jeg er vild med mit nye liv, og det har medlemsskabet og Boby Befree en stor del af æren af! Så tak for de kurser Lea ❤️❤️❤️ Tak for at hjælpe mig med at finde min indre ro! ❤️ det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet!”

  • “Et sted hvor alt er tilladt intet emne er for stort intet for småt. Fantastiske medlemmer hepper og byder ind med gode råd og kærlige opmuntringer. Jeg elsker det mentale arbejde OG har helt klart fået blod på tanden med at ændre nogle meget gamle paradigmer! Især synet på mig selv har ændret sig. LEA 💖 Tak fordi du har hjulpet mig på vej på denne fantastiske rejse. DU ER EN ENER! Og et helt fantastisk menneske!”

  • “Kan varmt anbefales <3 det er bare så fantastisk! Det er meget dybtgående, inspirerende og frigiver SÅ meget positiv energi til både dig og alle områder i din hverdag.”

  • “Søde Lea Nor, jeg har lige tilmeldt mig "Boblen" og hvor blev jeg bare inspireret! Tusind tak for at levere så pragtfuldt materiale! ❤ ”

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan får jeg adgang til materialet?

Du får adgang til alt materialet via de login-oplysninger du får tilsendt, så snart du tilmelder dig. Alt materialet, kurser og videoer ligger pakket og klar til dig på en lukket medlemside. Den har åbent 24/7 så du kan lære nyt, få inspiration og blive dygtigere 24/7.

 

Hvor længe har jeg adgang til materialet, videoerne, netværksgruppen og kurserne?

Svaret er simpelt. Du har adgang til ALT, så længe du er medlem.

 

Hvad kan jeg bruge facebook-gruppen til?

Du må spørge og dele hvad som helst, som har med hund og hundetræning at gøre.

Du må dele inspiration. Når noget går godt. Når noget er svært... Kort sagt alt med dig og din hund er velkommen.

Jeg tjekker ind i gruppen nogle gange om ugen og ser om der er en tråd, jeg kan give indspark på.

 

Hvordan og hvornår kan jeg opsige medlemskabet?

Du kan opsige det når som helst. Der er ingen binding, og du afmelder dig ved at trykke på en knap. Det er ganske let og helt problemfrit.

 

Forpligter jeg mig til noget på bestemte tidspunkter?

Nej. Du kan logge ind når som helst og hvor som helst. Præcis når du har brug for inspiration og viden.

Du kan deltage aktivt eller deltage passivt. Du bestemmer helt selv.

Du modtager videoer og undervisning hver måned derhjemme. Du kan lære i dit helt eget tempo!

Vi har altid åbent

 

Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig: Det hele ligger klar til dig på et selvstændigt online ‘værksted’.​ Uanset hvor i verden, du sidder lige nu, og hvad klokken er der, er ’skolen’ åben: Du får adgang med dit personlige login, og streamer nemt alle moduler til din computer eller mobil. Du kan streame videoer, træninger og materiale på Windows, Mac, Internet-forbundne tv’er, smartphones og tablets (Android, Windows Phone og Apple-enheder)

Online-kurser er den ultimative frihed til at lære nye værktøjer ‘on the go’ – derhjemme, på træningspladsen, på ferien, på arbejdet (mens du bladrer interesseret i den tommetykke rapport, din chef lige har smidt på dit skrivebord). Du skal bare have adgang til en computer eller
smartphone og være i stand til at bruge den.
 
Lær hvordan du får overblik over din træning, bliver bedre til at planlægge og får stærkere grundtræning, smukke og præcise delmomenter/øvelser, fokus, vedholdenhed og koncentration uanset forstyrrelser, hvordan du bedst træner mod og til konkurrencer og sidst men ikke mindst bliver stærkt mental.
 
 

"Always on, always growing"

  • “Elsker, elsker, elsker det her netværk og selvom jeg prioritere min søvn de fleste dage, så skal mit "Lea-Fix" fordøjes inden dagen er omme. ”

  • “Jeg har virkelig gavn af Lea Nor smukke aftenmeditation. Når tankemylder gør at det er svært at falde i søvn, lytter jeg til meditationen🙏❤️ Jeg kan varmt anbefale at lytte med på de smukke meditationer🌹🌹🌹 Tak / Taknemmelig”

  • “Kære Lea! Du er da helt fantastisk! Du har ramt så plet med C og mig (eller bare mig 😉) ❤️❤️❤️ Tak for at du er den du er”

Sådan kommer du i gang med træningen!

Du har 2 måder at komme i gang med træningen på og få øjeblikkelig hjælp og inspiration.

Dit abonnement fornys automatisk med 30 dages mellemrum, med mindre du afmelder dig. Ingen binding.

BASIS

Månedsmedlem

280kr. inkl. moms

per måned

 Ingen binding.

Straks adgang flere hundrede videoer, lydfiler & træninger

Ubegrænset adgang til alle kurser, interviews, videos, podcast m.m.

Adgang til alle kommende kurser

Adgang til den populære (og uundværlige) Facebookgruppe

NYT kursus hver måned - direkte hjælp og inspiration til dig og din hund uden du behøver at opsøge det!

Du får 2 måneder gratis

Årsmedlem

2800kr. inkl. moms

per 1 år

Ingen binding.

Straks adgang flere hundrede videoer, lydfiler & træninger

Ubegrænset adgang til alle kurser, interviews, videos, podcast m.m.

Adgang til alle kommende kurser

Adgang til den populære (og uundværlige) Facebookgruppe

NYT kursus hver måned - direkte hjælp og inspiration til dig og din hund uden du behøver at opsøge det!