5.png

Derfor bliver leg til succes

Jeg elsker denne positive træning af en simpelt årsag: Fordi det virker. Siden 2010 har jeg udviklet, trænet og undervist i denne træningsdisciplin, som jeg kun er blevet mere og mere begejstret for. Resultatet er fokuserede og glade hunde, der er sikre i deres øvelser, har mere selvtillid og tilmed kan præstere alle steder. Du og din hund vil elske det.

Denne træning VIRKER.

3 grunde til at du også kommer til at elske træningen

 

Det er dumt at lade være

Har du prøvet at miste overblikket i din træningen. Mistet motivationen. Følt at den røde tråd i træningen manglede? Jeg har udviklet et træningsprogram målrettet konkurrencehunden, så din hund på en sjov og selvtillids-opbyggende måde at træne og præstere overalt - uanset miljø, andre hunde, mennesker med mere. Det er dumt at kæmpe alene, når jeg kan hjælpe.

 

I bliver uovervindelige

Der findes ikke noget bedre end at mærke den famøse boble med hunden. Der hvor intet kan forstyrre dig og din hund. I er sammen og træner sammen. Kun jer to. Alt omkring jer forsvinder. Slut med at tigge og bede hunden om at fokusere. Slut med at føle, at du mister hunden, når I træder ind over "ringbåndet" eller forsøger at træne på træningspladsen.

Jeres relation bliver styrket og hunden lærer på en sjov og positiv måde, at det virkelig kan betale sig at være sammen med dig og koncentrere sig om træningen. Det føltes næsten magisk.

 

Det er nemt

Jeg har udviklet et system, hvor du med nogle simple tekniske redskaber kan få succes med træningen. Samtidigt skal du træne i kortere tid end du (måske) gør i forvejen. Jeg tror ikke på, du behøver at træne i timevis. Lidt men bevidst og struktureret træning er vejen til succes med din hund.

 

✓ Træning du kan overføre til alle situationer og øger din hunds forståelse af dens opgaver
✓ Stort afkast med mikroindsats
✓ Klare og håndterbare strategier skaber stor sikkerhed

Jeg er dedikeret og brænder for at vise dig, hvordan I får succes

 

Det er ganske simpelt, men kræver viden og forståelse for, hvordan træningen sættes op og udføres.

Det er et studie i leg, signaler, struktur, empowerment og teamarbejde.

Jeg serverer det hele i en let og meget spiselig udgave, uden at du behøver at læse tykke bøger og få ondt i hovedet af alt det teori.

 

  • Hvad skal der til for at din hund vælger dig til - alle steder?
  • Hvordan undgår du, at hunden mister motivationen og samarbejdsglæden?
  • Hvad er det som gør, at nogle hunde er meget engageret i deres fører og i træningen, mens andre hunde ikke engang giver deres hundefører den mindste kontakt?
  • Hvilke knapper skal du trykke på, for at din hund bliver mere sikker i træningen og hele tiden vokser med opgaven.
  • Hvordan kan det være, at nogle hunde koncentrere sig mere og mere jo flere forstyrrelser, mens andre mister fokus og laver fejl i træningen eller til konkurrencer?

 

Få svaret på disse spørgsmål på et af mine kurser, og lær at mestre træningen med din hund.

 

Har du spørgsmål så er du mere end velkommen til at sende mig en mail: hello@playtopeak.com

 

Få en hund, som kan fokusere alle steder - uanset omgivelser

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om hundetræning. Ingen spam. Kun emails om hund. Ved tilmelding får du samtidigt Leas gratis podcast: "Lær hvad din hunds følelser betyder for jeres træning & succes", du kan forbedre din egen eller dine kursisters træning med allerede i dag.