LIVE KURSER

Tryk på billederne for at lære mere og tilmelde dig.

Ønsker du eller din klub at booke mig til kurser så kontakt mig via: hello@playtopeak.com

Feltet, apportering & stillingsskift

Datoer: 22/10, 5/11, 19/11 kl. 19.30 - 21.00

3 PLADSER TILBAGE

En hel dag med Fri ved fod

- detaljer & motivation

Dato: d. 1/12 kl. 10.00 - 17.00

2 PLADSER TILBAGE

En hel dag med konkurrencetræning

Dato: d. 28/10 kl. 10.00 - 17.00

  • “Wow altså! Jeg elsker dine kurser, Lea! Jeg har lært så meget, og jeg er så kæmpe stolt af Alfred! Det var først her i weekenden, at det gik op for mig hvor meget udvikling Alfred har gennemgået det sidste stykke tid, fordi jeg kunne huske, hvad Lea havde hjulpet mig med sidste gang! Puha, jeg var SÅ tæt på at tude mange gange alle tre dage, fordi jeg følte at så mange ting faldt på plads og fordi at jeg jo bare har den mest fantastiske hund i hele verden! Tak for dig, Lea Nor”

  • “Lea’s fantastiske evne til at se sammenspillet mellem hund og fører er helt enestående. Begge mine hunde knoklede som sindssyge og jeg total lykkelig for mine helt specielle, dejlige og fantastiske hunde. Den mentale del til hundeføreren var super fed og gav virkelig stof til eftertanke. Ting og oplevelser blev billedligt talt gravet ned i skoven på vej hjem. Tak Lea fordi du er dig.”

  • “Først tak for et givende og interessant kursus 👍 Så lidt mere ros, du skaber virkelig en positiv stemning i det du gør. Jeg har deltaget i et hav af kurser, både som dyrlæge og hundeejer. Altid med dygtige og vidende undervisere (ellers gider man jo selvfølgelig ikke booke). Men jeg husker ingen der i den grad ser det positive hos hver ekvipage, og udvikler derfra. Og selvfølgelig ser du fejl og mangler, og ind imellem sikkert også helt fantastiske hunde og ekvipager. Men man mærker ikke forskellen som kursist. Man mærker bare positiv stemning og begejstring. Både for arbejdet med hundene, men også for os og vores hunde. Meget ofte løber begejstringen af med undervisere, når de ser en enkelt hund måske med særligt flair for dele af arbejdet (hos os typisk “raket-hunde” i gruppe C) Og det efterlader alle andre på holdet/kurset men fornemmelsen at deres hund er ikke heeeelt spændende nok. Det vokser ingen hundefører af. Jeg tænker ikke det ændrer ved deres egen glæde ved hunden, men det slukker begejstring. Men det gør du bestemt ikke! Du vækker begejstring og lyst til at fortsætte. Så kæmpe ros herfra - og rigtig god weekend til dig 👍❤️”

  • “Tak for et fantastisk kursus 🐕👏”