Om Lea Nor

Lea Nor er professionel hundesportstræner, mentor og entrepreneur fra Danmark.

Hun har gennem de sidste 8 år undervist flere tusinde hunde og ejere. Hun har selv fire hunde, som hun træner i både lydighed, agility og hyrdning. Hendes speciale er at løse udfordringer for sports og performancehunde- og fører.

Hun er uddannet Cand.Comm fra Roskilde Universitet, hundeinstruktør fra Hund & Træning, Krops Master hos  Nomi Correli, Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet sig både indenfor coaching og hundetræning. Hun er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning.

Hun er grundlægger af PlayToPeak – Danmarks største onlinekursus udbyder indenfor positiv baseret hundesport og coaching. Lea er anerkendt for at skabe motivation og fokus hos konkurrencehunde. Som navnet ”Play To Peak ” antyder er legen, positive følelser og engagement fundamentet i undervisningen og træningen.

Hun har siden 2010 været en af Danmarks mest populærere kursus- og foredragsholdere. Hun har rejst hele Danmark rundt og delt sin viden og passion omkring blandt andet: vigtigheden af leg og engagement, konkurrencelydighed (LP, IPO, DcH), motivation, gejst, 100 % Fokus, unik relation mellem hund og fører, fri ved fod, empowerment og meget mere. 

På en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen producerer Lea et succesfuldt online community som leverer træning og inspiration til alle som har brug for det.