Tryk på knappen og legen begynder

Lea er en af Danmarks mest populære underviser, kursusholdere og forelæser. Lea Nor, professionel hundetræner med fokus på indlæringspsykologi og samspillet mellem hund og menneske. I 10 år har hun undervist hundefører på alle niveauer. Alt fra førstegangs-hundejere til erfarne konkurrenceudøvere og instruktører og adfærdsbehandlere.   

Hun er grundlægger af PlayToPeak – Danmarks største onlinekursus udbyder indenfor positiv baseret hundesport og coaching. Lea er anerkendt for at skabe motivation og fokus hos konkurrencehunde. Som navnet ”Play To Peak ” antyder er legen, positive følelser og engagement fundamentet i undervisningen og træningen. 

Hun har pt selv fire hunde, som hun træner i både FCI lydighed, agility og hyrdning.

Uma (islandsk fårehund 12.06.2009), Effie, border collie 20.02.2015), Noell, border collie 04.09.2016), Lucy, border collie 15.07.2017).

 Lea er uddannet Cand.Comm fra Roskilde Universitet, hundeinstruktør fra Hund & Træning, Krops Master hos  Nomi Correli, Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet sig både indenfor coaching og hundetræning. Hun er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning. 

På en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen producerer Lea et succesfuldt online community, som leverer træning og inspiration til alle som har brug for det.