Tryk på knappen og legen begynder

Lea er professionel hundesportstræner og coach og har 10 års praktisk erfaring med positiv hundetræning, som skaber målbare resultater og samtidig giver hund og ejer selvtillid og succes. Hendes speciale er at løse udfordringer for sports og performancehunde- og fører.

Lea har siden 2010 været en af Danmarks mest populærere kursus- og foredragsholdere. Hun har undervist og hjulpet tusindvis af kursister LIVE overalt i Danmark med at nå deres træningsmål. Hendes online-undervisning bliver ditto fulgt af tusindvis danske, svenske og norske hundetrænings-entusiaster - fra sprøde nybegyndere til hardcore konkurrenceudøvere og instruktører.

Hun er grundlægger af PlayToPeak – Danmarks største onlinekursus udbyder indenfor positiv baseret hundesport og coaching. Lea er anerkendt for at skabe motivation og fokus hos konkurrencehunde. Som navnet ”Play To Peak ” antyder er legen, positive følelser og engagement fundamentet i undervisningen og træningen.

Hun har selv fire hunde, som hun træner i både FCI lydighed, agility og hyrdning. Uma, islandsk fårehund på 9 år, Effie border collie på 3 år, Noell border collie på 2 år, Lucy border collie på 1 år.

Hun er uddannet Cand.Comm fra Roskilde Universitet, hundeinstruktør fra Hund & Træning, Krops Master hos  Nomi Correli, Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet sig både indenfor coaching og hundetræning. Hun er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning. 

På en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen producerer Lea et succesfuldt online community som leverer træning og inspiration til alle som har brug for det.